bus auto fiets
Menu

Aanbod

NOG MAAR ENKELE WONINGEN BESCHIKBAAR!

LICHT & LANDELIJK

Rijwoningen

Terwijl jij lekker voor je gezin kookt in de open keuken aan de voorzijde, kijk je prachtig uit over de groene en autoluwe wijk. Ondertussen komt je partner tot rust in de ruime woonkamer, met daaraan de diepe achtertuin: de perfecte plek om na het avondeten nog wat te drinken en je kinderen te laten spelen.

Deze fraaie rijwoningen bieden je alles wat je zoekt én meer. Van de bijzondere en landelijke uitstraling – met mooie geveldetails – tot de ruime woonkamer, open keuken en de heerlijke achtertuin. Parkeren kan in het ruime aangrenzende parkeerhof. Wel zo makkelijk, en zo blijft ook het groene en ruimtelijke karakter van de wijk behouden. 

 

Dus: woon jij graag op een plek waar je iedere dag weer geniet van de rust en ruimte om je heen, waar een avondwandeling door de groene wijk altijd mogelijk is? Zoek jij een ruime tussen- of hoekwoning op een groot perceel? Dan zijn de tussen- hoekwoningen van Parklanen II echt iets voor jou! Er zijn nog maar enkele woningen beschikbaar, bekijk ze via de woningaanbodpagina. Staat jouw favoriete bouwnummer onder optie? Schrijf je dan in en je komt op de reservelijst.

Een idee van de ruimte? Bekijk hier de virtuele tour

LUXE & LICHT

Twee-onder-een-kapwoningen

Zie jij jezelf al heerlijk thuiskomen in een prachtige twee-onder-een-kapwoning?

Je parkeert de auto op de eigen parkeerplaats naast de woning, je komt binnen en kijkt vanuit de royale woonkamer aan de voorzijde weids uit over het park aan de overkant. De lampen hoeven nog niet aan, want door de grote raampartijen is er veel natuurlijke lichtinval. Hier wonen betekent elke dag weer genieten van de fraaie wijk en een woning die je volop leefruimte biedt.

Benieuwd naar de ruimte die de woning biedt? Bekijk hier de virtuele tour.

Er zijn nog maar enkele twee-onder-een-kapwoningen beschikbaar. Klik op jouw favoriete woning voor meer informatie.

  • Twee-onder-een-kapwoning | type D

    BEKIJK
  • Twee-onder-een-kapwoning | type E

    BEKIJK