bus auto fiets
Menu

Aanbod

Ruimtelijk en luxe wonen in Parklanen II

Wie droomt er niet van wonen in het prachtige Parklanen? Hier geniet je iedere dag van de natuur om je heen en kijk je vanuit je royale woning uit over de ruim opgezette wijk. Na een dag werken heerlijk tot rust komen in je lichte woonkamer of je fraaie tuin, een avondwandeling maken door de groene wijk. Het thema van de wijk is niet voor niets "Groen wonen aan lanen en parken": je hebt hier volop natuur en ruimte om je heen.

Parklanen II is onderdeel van woonwijk De Groote Wielen. De afgelopen jaren heeft De Groote Wielen zich ontwikkeld als populaire en gewilde wijk om te wonen. Door de ligging van Parklanen II aan de rand van de wijk zijn de straten autoluw, zodat kinderen hier zorgeloos buiten kunnen spelen.

cam 2---web.jpg
cam-3---web.jpg
cam-1---web.jpg

Benieuwd naar de ligging van de woningen?

Naar de kavelkaart!

Veel te kiezen qua woningtype

Niet alleen de wijk staat garant voor woongenot; ook de woningen zelf bieden volop luxe en comfort. Parklanen II bestaat uit 22 twee-onder-een-kapwoningen, 17 tussenwoningen, 12 hoekwoningen en 6 vrijstaande woningen. Binnen deze woningtypes is er veel variatie qua uitstraling en indeling. Hierdoor heeft iedere woning en straat zijn eigen uitstraling én kun jij kiezen voor de woning die helemaal aansluit bij jouw smaak en woonwensen. Bekijk het hieronder en vind jouw toekomstige droomwoning!

Licht & landelijk

Rijwoningen

Zoek jij een ruime tussen- of hoekwoning op een groot perceel? Dan zijn de tussen- hoekwoningen van Parklanen II echt iets voor jou!

Terwijl jij lekker voor je gezin kookt in de open keuken aan de voorzijde, kijk je prachtig uit over de groene en autoluwe wijk. Ondertussen komt je partner tot rust in de ruime woonkamer, met daaraan de diepe achtertuin: de perfecte plek om na het avondeten nog wat te drinken en je kinderen te laten spelen.

Deze fraaie rijwoningen bieden je alles wat je zoekt én meer. Van de bijzondere en landelijke uitstraling – met mooie geveldetails – tot de ruime woonkamer, open keuken en de heerlijke achtertuin. Parkeren kan in het ruime aangrenzende parkeerhof. Wel zo makkelijk, en zo blijft ook het groene en ruimtelijke karakter van de wijk behouden. 

Een idee van de ruimte? Bekijk hier de virtuele tour

Dus: woon jij graag op een plek waar je iedere dag weer geniet van de rust en ruimte om je heen, waar een avondwandeling door de groene wijk altijd mogelijk is? Dan is een rijwoning van Parklanen II echt iets voor jou!

  • Hoekwoning | type F: extra ruime hoekwoning die dankzij de donkerbruine gevelstenen een sfeervolle uitstraling heeft.  
  • Hoekwoning | type L: dit type hoekwoning heeft een traditionele uitstraling, ook door de fraaie rood-oranje gevelsteen.
  • Hoekwoning | type M: dankzij de gedeeltelijk doorlopende voorgevel heeft dit type een moderne uitstraling.

Luxe & licht

Twee-onder-een-kapwoningen

Zie jij jezelf al heerlijk thuiskomen in een prachtige twee-onder-een-kapwoning?

Je parkeert de auto op de eigen parkeerplaats naast de woning, je komt binnen en kijkt vanuit de royale woonkamer aan de voorzijde weids uit over het park aan de overkant. De lampen hoeven nog niet aan, want door de grote raampartijen is er veel natuurlijke lichtinval. Hier wonen betekent elke dag weer genieten van de fraaie wijk en een woning die je volop leefruimte biedt.

Benieuwd naar de ruimte die de woning biedt? Bekijk hier de virtuele tour.

Er zijn meerdere types twee-onder-een-kapwoningen. Klik op jouw favoriete woning voor meer informatie.

  • Twee-onder-een-kapwoning | type D: sfeervolle twee-onder-een-kapwoning die net wat extra ruimte biedt. Dit type verschijnt in de kleuren wit, lichtbruin en donkerbruin.
  • Twee-onder-een-kapwoning | type E: dit type heeft een vergelijkbare uitstraling als type D, maar door de dwarskap heb je op de tweede verdieping nog wat meer ruimte.

Bekijk de woningen op de kaart:

Naar de kavelkaart!
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe

Update

Deelplan 2 is vanaf nu in verkoop!

Deelplan 2 is vanaf nu in verkoop!

Bekijk via het woningaanbod de woningen en geef jouw favoriete bouwnummer(s) aan ons door.

Bekijk het woningaanbod