bus auto fiets
Menu

Aanbod Parklanen III

Wie droomt er niet van wonen in het prachtige Parklanen? Na een dag werken heerlijk tot rust komen in je lichte woonkamer, een avondwandeling maken door de groene wijk. Het thema van de wijk is niet voor niets "Groen wonen aan lanen en parken": je hebt hier volop natuur en ruimte om je heen.

Ruimtelijk en luxe wonen in Parklanen III

Parklanen III is onderdeel van woonwijk De Groote Wielen. De afgelopen jaren heeft De Groote Wielen zich ontwikkeld als populaire en gewilde wijk om te wonen. Door de ligging van Parklanen III aan de rand van de wijk zijn de straten autoluw, zodat kinderen hier zorgeloos buiten kunnen spelen.

Volop woningkeuze
Niet alleen de wijk staat garant voor woongenot; ook de woningen zelf bieden volop luxe en comfort. Parklanen III bestaat uit 36 prachtige woningen, met veel variatie in woningtypes: van hoek- en tussenwoningen en twee-onder-een-kapwoningen tot 2 riante vrijstaande woningen. Je kunt dus echt kiezen voor de woning die aansluit bij jouw smaak en woonwensen. Bekijk het hieronder en vind jouw toekomstige droomwoning!

Bekijk hieronder de nieuwe interieurimpressies!

Verkoop gestart! Bekijk de woningen op

de kavelkaart
cam 2---web.jpg
Header---vogelvlucht.jpg
cam-1---web.jpg

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Licht & landelijk

Rijwoningen

Zoek jij een ruime tussen- of hoekwoning? Dan zijn de tussen- hoekwoningen van Parklanen III echt iets voor jou! Een deel van deze woningen heeft een plat dak, wat naast een speels en afwisselend straatbeeld zorgt voor 3 volwaardige woonlagen en dus extra veel woonoppervlak. 

Terwijl jij lekker voor je gezin kookt in de open keuken kijk je prachtig uit over de groene en autoluwe wijk. Ondertussen komt je partner tot rust in de ruime woonkamer, met daaraan de diepe achtertuin: de perfecte plek om na het avondeten nog wat te drinken en je kinderen te laten spelen.

Bekijk de:

Luxe & licht

Twee-onder-een-kapwoningen

Zie jij jezelf al heerlijk thuiskomen in een prachtige twee-onder-een-kapwoning? Je parkeert de auto op de eigen parkeerplaats naast de woning, je komt binnen en kijkt vanuit de royale woonkamer aan de voorzijde mooi uit over de groene wijk. De lampen hoeven nog niet aan, want door de grote raampartijen is er veel natuurlijke lichtinval. Hier wonen betekent elke dag genieten van de fraaie wijk en een woning die je volop leefruimte biedt.

Bekijk de:

Riant & eigentijds

Vrijstaande woningen

De 2 vrijstaande woningen van Parklanen III maken woonwensen werkelijkheid! Hier wonen betekent iedere dag genieten van het echte vakantiegevoel: je hoort de vogels zingen in de heg, de wind door de bomen ruisen en verder niets. Deze prachtige woningen bieden veel privacy door de grote percelen en de gunstige ligging.

Je parkeert de auto op één van de 2 parkeerplaatsen naast de woning, je komt binnen en kijkt vanuit de riante woonkamer mooi uit over de groene en ruimtelijke wijk. Door de grote raampartijen zijn dit heerlijk lichte woningen. Je auto kun je kwijt op één van de 2 parkeerplaatsen op eigen terrein. 

Bekijk de:

  • Vrijstaande woning - Type C. Heerlijk wonen in deze riante vrijstaande woning. Door de grote raampartijen die doorlopen tot aan de grond is het binnen heerlijk licht. De woning staat gedraaid op de kavel, wat voor een speelse indeling zorgt.
  • Vrijstaande woning - Type O. Wonen in deze vrijstaande woning betekent iedere dag genieten van het echte vakantiegevoel: je hoort de vogels zingen in de heg, de wind door de bomen ruisen en verder niets. 

Bekijk het aanbod op

de kavelkaart!