bus auto fiets
Naar boven
Download
brochure
Blijf op
de hoogte
Menu
Download
brochure
Blijf op
de hoogte

Locatie

De Groote Wielen is uitgegroeid tot een volwassen en gewilde woonwijk. Binnenkort wordt daar de gewilde wijk De Lanen aan toegevoegd. Met het thema "Groen wonen aan lanen en parken" zal ook deze wijk een populaire woonwijk worden.

DGD_locatieinbeeld_1140x560px_03
DGD_locatieinbeeld_1140x560px_06
DGD_locatieinbeeld_1140x560px_04
DGD_locatieinbeeld_1140x560px_05
Parklanen De Lanen 18
Parklanen De Lanen 17
Parklanen De Lanen 16
Parklanen De Lanen 15
Parklanen De Lanen 14
Parklanen De Lanen 13
Parklanen De Lanen 12
Parklanen De Lanen 11
Parklanen De Lanen 10
Parklanen De Lanen 09
Parklanen De Lanen 08

Over het project

Ons eerste project binnen Parklanen bestaat uit 46 woningen onderverdeeld in verschillende types. Wat ze allemaal gemeen hebben is de ruime opzet én complete afwerking van de woningen. De komende jaren hebben wij verschillende ontwikkelingen binnen De Lanen! De kinderen kunnen genieten van de groene omgeving, waar zij snel contact zullen maken met andere kinderen aangezien dit een bijzonder kinderrijke buurt wordt.

  • Omgeving

    De Groote Wielen is onderverdeeld in zes woonbuurten, een groene sportzone en een bedrijvenpark aan de zuidzijde van de wijk. De drie woonbuurten De Lanen, Broekland en De Hoven hebben een tuinstedelijk karakter, wat betekent dat ze ruim zijn opgezet en veel groen bieden. De Lanen kenmerkt zich de bijzondere ligging van de woningen aan parken en lanen en een informele stedenbouw. Door de grote verscheidenheid die zal ontstaan zal de Lanen juist een eigen karakter krijgen binnen De Groote Wielen. De Lanen wordt een wijk om de kinderen veilig en in alle vrijheid op te kunnen laten groeien.

  • Wat zit er in de buurt

    Rust en ruimte, dat is het eerste wat je opvalt als je Parklanen bezoekt. Spelende kinderen, mooie grote (speel)velden tussen de huizen en de auto's zijn 'verstopt' op achterterreinen. Ook is er een gedegen fiets- en wandelpaden netwerk en is het ronduit genieten rondom de parken en richting het buitengebied. Het toekomstige centrum van De Groote Wielen zal naast deze wijk worden gerealiseerd, maar ook de tijdelijke winkels in De Hoven zijn goed bereikbaar. Kortom: een prachtige locatie binnen De Groote Wielen.

  • Wie worden je buren

    Over de gezellige binnenstad van 's-Hertogenbosch kunnen we kort zijn; of je nu houdt van uitgebreid winkelen, een koud glas bier op een van de vele terrasjes, naar het theater of een museum gaan, of weer eens een nieuw restaurant ontdekken? De Bossche binnenstad heeft het allemaal! En je fietst er vanaf Parklanen binnen afzienbare tijd naar toe, of je neemt de auto en parkeert in een van de vele parkeervoorzieningen die de binnenstad te bieden heeft. De pittoreske Bossche binnenstad ligt namelijk op nog geen 10 autominuten van de nieuwe woning. Vervelen is er dus niet bij!