bus auto fiets
Menu

Locatie

De Groote Wielen is uitgegroeid tot een volwassen en gewilde woonwijk. Inmiddels is hier ook de wijk De Lanen aan toegevoegd, waar Parklanen deel van uitmaakt. Met als thema "Groen wonen aan lanen en parken" is ook dit een populaire woonwijk geworden.

Over Parklanen

De wijk Parklanen ligt in de woonbuurt De Lanen en bestaat uit rijwoningen, hoekwoningen, tweekappers en vrijstaande woningen. Wat de woningen allemaal gemeen hebben is de ruime opzet én complete afwerking. De bewoners kunnen genieten van de groene omgeving. Kinderen voelen hier zich snel thuis doordat het een kinderrijke en -vriendelijke buurt is met volop speelgelegenheid. 

  • Omgeving

    De Groote Wielen is onderverdeeld in zes woonbuurten. De drie woonbuurten De Lanen, Broekland en De Hoven hebben een tuinstedelijk karakter, wat betekent dat ze ruim zijn opgezet en veel groen bieden. De woonbuurt De Lanen onderscheidt zich door de bijzondere ligging van de woningen aan parken en lanen. Door de grote verscheidenheid heeft de Lanen een eigen karakter binnen De Groote Wielen. De Lanen is een ideale wijk voor zowel jonge (door)starters als doorstromers uit de regio.

  • Wat zit er in de buurt

    Je vindt in de buurt alles wat je nodig hebt. Vlak naast Parklanen wordt het toekomstige centrum van De Groote Wielen gerealiseerd, maar ook de tijdelijke winkels in De Hoven zijn goed bereikbaar. Over de gezellige binnenstad van 's-Hertogenbosch kunnen we kort zijn: dit biedt voor ieder wat wils, of je nu houdt van uitgebreid winkelen, een drankje op een van de vele terrasjes, een theater- of museumbezoek of een nieuw restaurant ontdekken. De Bossche binnenstad ligt op slechts 10 autominuten van je nieuwe woning!

  • Wie worden je buren

    Rust en ruimte, dat is het eerste wat je opvalt als je Parklanen bezoekt. Spelende kinderen, mooie grote (speel)velden tussen de huizen en de auto's zijn 'verstopt' op achterterreinen. Door de ruime opzet en speelgelegenheden kunnen kinderen veilig en in alle vrijheid opgroeien. Ook is er een gedegen netwerk van fiets- en wandelpaden en is het volop genieten van de natuur in de parken en het buitengebied. Kortom: een prachtige locatie binnen De Groote Wielen.

Reistijd

Hieronder zie je de afstand per fiets, openbaar vervoer en/of auto in minuten.

Afstand tot
De Efteling 24
's-Hertogenbosch 24 10 26
Kinderdagverblijf 'Naar de Boerderij' 9 5
Albert Heijn 4 4 14
Basisschool de Hobbit 10 8

Wat zit er in de buurt?

Welke hotspots vind je in de buurt?

De Efteling
1

De Efteling

Ga gezellig een dagje naar De Efteling! Het bekendste attractiepark van Nederland biedt vermaak voor jong en oud, van spannende attracties tot magische sprookjes. Je bent er met de auto binnen een half uur.

's-Hertogenbosch
2

's-Hertogenbosch

De binnenstad van 's-Hertogenbosch ligt om de hoek. Je fietst er vanaf Parklanen binnen afzienbare tijd naartoe, of je neemt de auto en parkeert in een van de vele parkeervoorzieningen in de binnenstad. Het is de perfecte plek voor een dagje winkelen, een cultureel uitje of een lekkere Bossche Bol.

Kinderdagverblijf
3

Kinderdagverblijf

In de omgeving zijn verschillende kinderdagverblijven te vinden. Zo biedt kinderdagverblijf 'Naar de Boerderij' dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Kleinschalig, huiselijk en voorzien van een heuse boerderij!