bus auto fiets
Menu

Over Parklanen

Parklanen bestaat uit riante en moderne woningen met een bijzondere architectuur, perfect voor zowel jonge (door)starters als doorstromers.

Header-locatie-Parklanen.jpg

De Groote Wielen en De Lanen

Parklanen ligt in de wijk De Lanen, onderdeel van de woonbuurt De Groote Wielen: een duurzame buurt die bijdraagt aan een gezonde toekomst voor ons en de generaties na ons. Comfortabel wonen en energiebesparing komen hier samen. Zo wordt er duurzaam met regenwater omgegaan in de watermachine. De aanwezigheid van water, met een waterplas van 40 hectare, zorgt voor extra woonplezier en verhoogt het duurzame karakter van de wijk. Meer weten? Meer informatie over De Groote Wielen.

De Lanen is de meest noordwestelijke woonbuurt van De Groote Wielen en ligt tussen de Maas en de waterplas in. Met de realisatie van De Lanen komen er de komende jaren 730 nieuwe woningen in De Groote Wielen bij. Geïnteresseerd in wonen op deze locatie? Blijf op de hoogte en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Wil je niks missen?

Blijf op de hoogte

Heerlijk wonen in Parklanen

De wijk Parklanen bestaat uit rijwoningen, hoekwoningen, tweekappers en vrijstaande woningen. Wat alle woningen gemeen hebben is de ruime opzet en complete afwerking. Als bewoner kan je optimaal genieten van de groene omgeving. Ook kinderen voelen hier zich snel thuis, doordat het een kinderrijke en -vriendelijke buurt is met volop speelgelegenheid.

Parklanen III van start!

Inmiddels is fase 1 van Parklanen afgerond: de woningen zijn naar volle tevredenheid opgeleverd. Fase 3 gaat bijna van start! Deze fase zal bestaan uit verschillende woningtypes, die we hieronder voor je toelichten. Hiernaast zie je de planning. Wil je als eerste bericht krijgen bij ontwikkelingen? Meld je dan aan via blijf op de hoogte

 

Planning Parklanen III

  • Eind maart 2021: woninginformatie online

    Eind maart 2021: woninginformatie online

  • April 2021: start verkoop

    April 2021: start verkoop

Hieronder zie je de nieuwste impressies!

De woningen van Parklanen III

Dit veelzijdige project biedt jou als toekomstige bewoner vele mogelijkheden, zodat je precies kunt kiezen voor de woning die het beste aansluit bij je persoonlijke (gezins)situatie. Iedere woning en straat krijgt zijn eigen identiteit, met aandacht voor ruimte, kwaliteit en sfeer. Standaard zijn de woningen al zeer riant, maar daarnaast is het nog eens mogelijk om de woning geheel naar wens te wijzigen met aan- en uitbouwen. Alle woningen zijn helemaal klaar voor de toekomst en van alle gemakken voorzien.

Fase 3 van Parklanen bestaat uit de onderstaande woningtypes.

Tussenwoningen

Er komt een ruim aanbod aan tussenwoningen in verschillende varianten. Ga je voor de variant waarbij het raam in de voorgevel doorloopt tot aan de grond of voor de variant met licht uitstekend element in de voorgevel?

Prijs vanaf Nog niet bekend
Aantal 9

Hoekwoningen

Er komen verschillende types hoekwoningen, zoals bijvoorbeeld net een langskap met uitstekend element in de voorgevel, een dwarskap voor extra ruimte of drie volwaardige woonlagen door het platte dak?

Prijs vanaf Nog niet bekend
Aantal 8

Twee-onder-een-kapwoningen

Er komen meerdere twee-onder-een-kapwoningen in verschillende varianten. Je hebt bijvoorbeeld de variant met een dwarskap voor een ruime, lichte tweede verdieping of de variant met extra brede of hoge ramen in de voorgevel.

Prijs vanaf Nog niet bekend
Aantal 10

Vrijstaande woningen

Er komt twee vrijstaande woningen in deze fase, waarbij je prachtig uitkijkt over de groene wijk.

Prijs vanaf Nog niet bekend
Aantal 1

Update

Succesvolle inschrijfperiode

Succesvolle inschrijfperiode

De inschrijfperiode voor Parklanen III is verstreken en we hebben veel inschrijvingen ontvangen! Heb jij interesse, maar heb je je niet ingeschreven? Schrijf je dan via de kavelkaart in voor de reservelijst.

Naar de kavelkaart