bus auto fiets
Menu

Over Parklanen

Parklanen bestaat uit riante en moderne woningen met een bijzondere architectuur, perfect voor zowel jonge (door)starters als doorstromers.

De Groote Wielen en De Lanen

De Groote Wielen en De Lanen

Parklanen ligt in de wijk De Lanen, onderdeel van de woonbuurt De Groote Wielen: een duurzame buurt die bijdraagt aan een gezonde toekomst voor ons en de generaties na ons. Comfortabel wonen en energiebesparing komen hier samen. Zo wordt er duurzaam met regenwater omgegaan in de watermachine. De aanwezigheid van water, met een waterplas van 40 hectare, zorgt voor extra woonplezier en verhoogt het duurzame karakter van de wijk. Meer weten? Meer informatie over De Groote Wielen.

De Lanen is de meest noordwestelijke woonbuurt van De Groote Wielen en ligt tussen de Maas en de waterplas in. Met de realisatie van De Lanen komen er de komende jaren 730 nieuwe woningen in De Groote Wielen bij. Geïnteresseerd in wonen op deze locatie? Blijf op de hoogte en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Wil je niks missen?

Blijf op de hoogte

Heerlijk wonen in Parklanen

De wijk Parklanen bestaat uit rijwoningen, hoekwoningen, tweekappers en vrijstaande woningen. Wat alle woningen gemeen hebben is de ruime opzet en complete afwerking. Als bewoner kan je optimaal genieten van de groene omgeving. Ook kinderen voelen hier zich snel thuis, doordat het een kinderrijke en -vriendelijke buurt is met volop speelgelegenheid.

Parklanen II van start!

Inmiddels is fase 1 van Parklanen afgerond: de woningen zijn naar volle tevredenheid opgeleverd. Fase 2 gaat nu van start! Deze fase zal bestaan uit verschillende woningtypes, die we hieronder voor je toelichten. Hiernaast zie je de planning. Wil je als eerste bericht krijgen bij ontwikkelingen? Meld je dan aan via blijf op de hoogte

 

Planning Parklanen II

  • 22 april 2020: start voorverkoop

    22 april 2020: start voorverkoop

  • 3 mei 2020: einde voorverkoop

    3 mei 2020: einde voorverkoop

  • 7 mei 2020: start definitieve verkoop

    7 mei 2020: start definitieve verkoop

Hieronder zie je de nieuwste impressies!

De woningen van Parklanen II

Dit veelzijdige project biedt jou als toekomstige bewoner vele mogelijkheden, zodat je precies kunt kiezen voor de woning die het beste aansluit bij je persoonlijke (gezins)situatie. Iedere woning en straat krijgt zijn eigen identiteit, met aandacht voor ruimte, kwaliteit en sfeer. Standaard zijn de woningen al zeer riant, maar daarnaast is het nog eens mogelijk om de woning geheel naar wens te wijzigen met aan- en uitbouwen. Alle woningen zijn helemaal klaar voor de toekomst en van alle gemakken voorzien.

Fase 2 van Parklanen bestaat uit de onderstaande woningtypes.

Twee-onder-één-kapwoningen

Er komen verschillende soorten twee-onder-één-kapwoningen. De verschillen komen tot uiting in zowel de afmetingen als de uitstraling.

Prijs vanaf Nog niet bekend
Aantal 22

Hoek- en tussenwoningen

Er komt een ruim aanbod aan hoekwoningen (12) en tussenwoningen (17). Ook voor deze woningen geldt dat er de nodige variatie is qua afmetingen en uitstraling.

Prijs vanaf Nog niet bekend
Aantal 29

Vrijstaande woningen

De verschillende soorten vrijstaande woningen zijn allemaal ruim opgezet en natuurlijk kan je ook bij dit type kiezen welke het beste bij jou past!

Prijs vanaf Nog niet bekend
Aantal 6

Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe

Update

Deelplan 2 is vanaf nu in verkoop!

Deelplan 2 is vanaf nu in verkoop!

Bekijk via het woningaanbod de woningen en geef jouw favoriete bouwnummer(s) aan ons door.

Bekijk het woningaanbod