bus auto fiets
Menu

Parklanen II

Met de tweede fase van Parklanen – Parklanen II – worden er 66 prachtige nieuwe woningen gerealiseerd in Rosmalen. Er komt volop variatie qua woningtype: van hoek- en tussenwoningen en twee-onder-een-kapwoningen tot vrijstaande woningen. Je kunt dus echt kiezen voor de woning die perfect aansluit bij jouw smaak en woonwensen!

Inmiddels is fase 1 van Parklanen afgerond: de woningen zijn naar volle tevredenheid opgeleverd.

Parklanen II staat nu in de startblokken, de verkoop start binnenkort! Hieronder zie je de woningimpressies, kavelkaart en de verwachte planning. Wil je als eerste bericht krijgen bij updates? Meld je dan snel aan via blijf op de hoogte!

 

De planning van Parklanen II

Hiernaast zie je de voorlopige planning. De verwachte start verkoop is in april 2020. Zodra er een definitieve datum is waarop de verkoop van start gaat, plaatsen wij dit op deze pagina en laten we je dit uiteraard weten via de nieuwsbrief. Dus wil jij op de hoogte zijn als er iets in de planning wijzigt of wanneer er een update is? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. 

De woninginformatie vind je hieronder. Iedere woning en straat krijgt zijn eigen identiteit, met aandacht voor ruimte, kwaliteit en sfeer. Standaard zijn de woningen al zeer riant, maar daarnaast is het nog eens mogelijk om de woning geheel naar wens te wijzigen met aan- en uitbouwen.

De verwachte planning

  • Februari 2020: definitieve woningimpressies online

    Februari 2020: definitieve woningimpressies online

  • Maart/april 2020: verwachte start voorverkoop

    Maart/april 2020: verwachte start voorverkoop

  • April 2020: verwachte start verkoop

    April 2020: verwachte start verkoop

De woningen

Twee-onder-één-kapwoningen

Er komen verschillende soorten twee-onder-één-kapwoningen. De verschillen komen tot uiting in zowel de afmetingen als de uitstraling.

Prijs vanaf Nog niet bekend
Aantal 22

Hoek- en tussenwoningen

Er komt een ruim aanbod aan hoekwoningen (12) en tussenwoningen (26). Ook voor deze woningen geldt dat er de nodige variatie is qua afmetingen en uitstraling.

Prijs vanaf Nog niet bekend
Aantal 38

Vrijstaande woningen

De verschillende soorten vrijstaande woningen zijn allemaal ruim opgezet en natuurlijk kan je ook bij dit type kiezen welke het beste bij jou past!

Prijs vanaf Nog niet bekend
Aantal 6

Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe

Update

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte

De woningimpressies van Parklanen II staat vanaf nu online! Wil je op de hoogte blijven van dit project?

Blijf op de hoogte