bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Even voorstellen: Boumij Makelaars!

22 juni 2020

In dit artikel introduceren we Boumij Makelaars en lees je hoe deze makelaar je begeleidt en ontzorgt bij de aankoop van een woning in Parklanen II!

Een korte introductie: wie zijn jullie en waar kan de consument jullie van kennen?
Wij zijn Boumij Makelaars, opgericht in 1975 en gevestigd in een prachtig jaren 30-pand in Den Bosch. Na ruim 40 jaar durven wij als NVM-makelaar te zeggen dat je bij ons terecht kunt voor alles over wonen en hypotheken. En dat komt door het geweldige team van specialisten dat zich dagelijks vol enthousiasme inzet bij het kopen en verkopen van woningen. Dat klanten dit ook vinden, blijkt wel uit de onafhankelijke klantbeoordeling met als gemiddelde cijfer een 8,9. Daar zijn we heel trots op! Deze score onderschrijft dat je als klant kunt rekenen op wat we beloven te leveren: betrouwbaarheid, betrokkenheid en transparantie.

Waar helpen jullie kopers van een nieuwbouwwoning in Parklanen II mee?
Kopers van Parklanen II helpen we vanaf de oriëntatiefase tot en met de aankoop van hun nieuwbouwwoning. In een eerste gesprek op kantoor wordt de woning en het project uitgebreid besproken, zodat de kandidaat een goed beeld heeft van de woning en het bijbehorende kostenplaatje. Na dit gesprek is er een bedenktijd en uiteraard nog de mogelijkheid om aanvullende vragen te stellen. Nadat de koper heeft besloten te gaan kopen, volgt de koop-/aannemingsovereenkomst. Deze nemen we met de koper door, zodat alles helemaal helder is. Na het ondertekenen van de akte wordt de koper benaderd door de kopersbegeleiding vanuit LIV en nemen zij het traject van ons over tot aan de bouw/oplevering. Zo weet je als koper van Parklanen II precies waar je aan toe bent!

Wat maakt Parklanen II zo bijzonder?
De ruime woningen zijn fraai gelegen in deelgebied De Lanen, waarbij een groot deel van de woningen aan het park of het groen ligt. Het toekomstige centrum van De Groote Wielen is binnen enkele minuten bereikbaar. Daarnaast zorgen de nabijgelegen uitvalswegen voor een goede bereikbaarheid naar omliggende plaatsen. Het project biedt een grote diversiteit aan riante woningen, van rijwoningen tot tweekappers en vrijstaande woningen. Kortom, Parklanen II biedt voor iedere woningwens wat wils!

Bekijk de nog beschikbare woningen