bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Heb jij je al ingeschreven?

12 mei 2020

Sinds de start verkoop vorige week zijn er al veel inschrijvingen binnengekomen voor Parklanen II. Wil jij ook wonen in De Groote Wielen? Wacht dan niet te lang met inschrijven, want de inschrijfperiode loopt nog maar tot en met a.s. zondag 17 mei.

Inschrijven doe je zo:
Op de woningaanbodpagina kun jij de woningen bekijken en je favoriet(en) bepalen. Vervolgens log je in op je persoonlijke accountomgeving, daar kies je voor ‘Digitaal inschrijfformulier’ en je vult jouw voorkeuren en overige gegevens in. Bekijk de woningen snel en schrijf je in!

De optielijst staat online
Bij de woningen zit veel inbegrepen in de koopsom, zoals een luxe afgewerkte badkamer en toiletruimte, een tuin waarbij oprit, terras en pad al zijn aangelegd en een keukencheque om jouw droomkeuken te realiseren! Je kunt nu ook de optielijst bekijken, met hierin alle opties om jouw toekomstige woning helemaal naar wens te wijzigen.

Naast de optielijsten staan ook de keukenbrochure, de tuinklaar brochure en de brochure voor het sanitair en tegelwerk online

Het verkoopproces: veilig en helder
Via de nieuwsbrief en de website houden we je op de hoogte over het verkoopproces van Parklanen II. Denk bijvoorbeeld aan de verkoopgesprekken met de makelaar. Hierbij staat ieders gezondheid voorop: die van jou als klant én die van de makelaar-medewerkers. Zo weet je zeker dat jij je zorgeloos kunt inschrijven.

De brochure en prijslijst zijn digitaal te downloaden. Mocht je vragen hebben, dan kun je uiteraard altijd telefonisch, via het contactformulier of jouw persoonlijke berichtenbox contact opnemen met de makelaar(s):

Neem contact op