bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Kavelkaart online

26 maart 2021

Ben jij benieuwd naar de ligging van de nieuwe woningen van Parklanen III? Dan hebben we goed nieuws, want de nieuwe kavelkaart staan online.

Op de kavelkaart hieronder zie je hoe de woningen zijn gelegen en komt de ruimtelijke, groene opzet van de wijk mooi naar voren. Waar je ook woont in Parklanen III, door de gunstige ligging bereik je vanuit je voordeur in slechts een paar stappen de fraaie omliggende parken en lanen.

Alvast voorbereiden op de start verkoop
Binnenkort kunnen we de exacte start verkoopdatum van Parklanen III met je delen en ontvang je meer informatie over het online inschrijfproces.

Het is nu al mogelijk om via je persoonlijke accountomgeving 2 van de 3 stappen van het inschrijfproces te doorlopen: het invullen van je NAW- en financiele gegevens. Doe je dit, dan staan deze gegevens al ingevuld op jouw online inschrijfformulier zodra de verkoop in april van start gaat. Zo hoef je straks na de start verkoop alleen nog maar aan te geven welke woning(en) jouw voorkeur heeft/hebben om jouw inschrijving compleet te maken.