bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Koper aan het woord!

8 december 2020

Riant wonen in een groene wijk? Dat kan met de woningen van Parklanen! We spraken kersverse koper Jeroen en vroegen hem waarom hij kiest voor wonen in Parklanen.

Groen én stad om de hoek

Een ruime woning aan de rand van het groen én met de gezellige binnenstad van Den Bosch op fietsafstand: dat is waar Jeroen en partner Iris naar zochten. Ook de ruimtelijke opzet van de wijk speelde mee bij de keuze: “De wijk Parklanen is wat royaler van opzet, er is veel meer ruimte om de huizen heen dan gemiddeld. Ook de ligging tussen de stad en de Maas vinden wij heel fijn.”

Moderne voorzieningen, veel licht en groen

Naast de locatie moet natuurlijk ook de woning aan bepaalde eisen en wensen voldoen. “Voor ons was het heel belangrijk dat het huis moderne voorzieningen heeft, zoals een warmtepomp, zonnepanelen en vloerverwarming.” 

Vrijstaand-D-D-rev-2-web.jpg

Daarnaast wilden ze zoveel mogelijk licht, ruimte en groen om zich heen. En dat is zeker gelukt: “Licht hebben we kunnen realiseren door het huis uit te laten bouwen en veel ramen en tuindeuren toe te voegen. Ruimte en groen vonden we door de mooie ligging van Parklanen, gelegen tussen het Kanaalpark, de Koornwaard, de dijk bij de Maas en de Groote Wielenplas.”

Een mooi vooruitzicht!

De bouw van de woningen begint over enkele maanden, maar Jeroen heeft er alle vertrouwen in dat ze hier straks heerlijk wonen. Met het groen van de wijk én een Bossche bol uit de Brabantse binnenstad binnen handbereik. “We wonen er natuurlijk nog niet, maar we zijn heel enthousiast over het plan en hopen dat het echt zo mooi wordt als de impressies doen geloven!”

We wensen Jeroen en Iris alvast heel veel woonplezier in Parklanen!

Bekijk het woningaanbod