bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Nieuwe woningen binnenkort in verkoop!

8 oktober 2020

De woningen van fase 2 gaan volgende week woensdag 14 oktober om 12.00 uur in verkoop!

De verkoop van de woningen van Parklanen II - fase 1 loopt gestaag door: bijna alle woningen zijn verkocht of staan onder optie. Dus zoek jij een nieuwbouwwoning waarvan de bouw in het voorjaar van 2021 zal beginnen? Er zijn nog enkele woningen beschikbaar, bekijk ze op de kavelkaart.

Staat jouw favoriete woning al onder optie? Dan kun jij je inschrijven voor de reservelijst. Heb jij je al ingeschreven maar (nog) geen woning toegewezen gekregen? Dan hebben we goed nieuws: de nieuwe woningen van fase 2 komen eraan!

Fase 2: vanaf 14 oktober in verkoop
De woningen van fase 2 gaan volgende week woensdag 14 oktober om 12.00 uur in verkoop. Vanaf dan kun jij online jouw woningvoorkeur doorgeven via de kavelkaart. Heb je dit gedaan, dan neemt de makelaar op korte termijn contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Zorg dus dat je er snel bij bent!

Fase 2 biedt een ruim woningaanbod, met tussenwoningen, hoekwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen. De woningen zijn gelegen in een fraai, groen en ruim opgezet deel van De Groote Wielen. Dus zie jij jezelf hier wel wonen? Loop je kans dan niet mis en geef vanaf 14 oktober je voorkeuren door!