bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Parklanen III is in verkoop!

15 april 2021

Yes, het is zover: de 36 woningen van Parklanen III zijn vanaf nu in verkoop!

Zie jij jezelf al wonen in één van deze prachtige woningen, gelegen aan groene lanen en parken? Mis je kans dan niet en schrijf je snel in, want de interesse is groot!

Zo schrijf jij je in
Je kunt de woningen bekijken op de aanbodpagina. Zodra je jouw favoriete woning(en) hebt bepaald, kun je je hier eenvoudig op inschrijven via jouw persoonlijke accountomgeving. Daar kies je voor ‘Online inschrijven’ en vul je de gegevens in. Na digitale ondertekening verstuur je de inschrijving en ontvang je een bevestiging dat jouw inschrijving in goede orde is ontvangen.

De inschrijfperiode loopt tot en met zondag 25 april. Wacht dus niet te lang met het indienen van jouw inschrijving!

De toewijzing
Na sluiting van de inschrijfperiode hoor je binnen enkele dagen of er een woning aan jou is toegewezen. Ben je één van de gelukkigen, dan ontvang je een uitnodiging voor de digitale optantenavond op maandag 3 mei om 18.30 uur. Hier krijg je meer informatie over het verkoopproces en is er ruimte voor het stellen van vragen.

Brochure, prijslijst en verkoopstukken
Via de downloadpagina kun je de verkoopbrochure, keuken- en sanitairbrochure, Tuinklaar-flyer, prijslijst, verkooptekeningen en technische verkoopomschrijving downloaden. Op deze pagina lees je meer over wat er allemaal inbegrepen zit in de koopprijs.

Vragen?
Heb je vragen over het inschrijfproces of over de woningen, dan staat de makelaar je graag te woord. Via de contactpagina kun je contact opnemen via telefoon of het contactformulier. Je kunt je vraag ook stellen via de 'Mijn chat'-functie binnen je accountomgeving.

Naar het woningaanbod!