bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Start verkoopdatum bekend!

1 april 2021

Heel mooi nieuws: we kunnen de start verkoopdatum van Parklanen III met je delen!

Donderdag 15 april om 12.00 uur start de verkoop, vanaf dan kun jij je inschrijven op je favoriete woning(en).

Ben jij al begonnen aan je inschrijving?
Het is sinds vorige week mogelijk om via je persoonlijke accountomgeving alvast 2 van de 3 stappen van het inschrijfproces te doorlopen. Log in op je accountomgeving en klik links op ‘Voorbereiding start verkoop’. Daar kun je je NAW- en financiële gegevens invullen. Doe je dit, dan hoef je straks bij de start verkoop alleen nog maar aan te geven op welke woning(en) jij wilt inschrijven om je inschrijving compleet te maken en te versturen.

Eenvoudig inschrijven
Je kunt je vanaf donderdag 15 april om 12.00 uur online inschrijven via je persoonlijke accountomgeving. Vanaf dat moment is alle informatie over de woningen en het inschrijfproces op de website terug te vinden: van de woning- en sanitairbrochure tot de prijslijst en overige verkoopstukken. Je kunt alles op je gemak doornemen en de woning(en) van jouw voorkeur bepalen waarop jij je wilt inschrijven.

Veel inbegrepen
Er zit bij de woningen van Parklanen III veel inbegrepen in de koopprijs. Denk aan een luxe badkamer, een keukencheque, zonnepanelen en een warmtepomp. Ook worden de woningen opgeleverd met Tuinklaar Basis, zodat de basis voor jouw nieuwe droomtuin al is gerealiseerd! Klik hieronder om meer te lezen.

Wat zit er inbegrepen?