bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Update over Parklanen II

19 maart 2020

De nieuwe realiteit als gevolg van het coronavirus heeft veel impact op het dagelijks leven en de werkzaamheden van iedereen. Om deze reden zijn we momenteel aan het inventariseren wat in deze situatie het meest geschikte moment is om de voorverkoop van Parklanen II te starten. Als de definitieve datum bekend is, dan melden we dit uiteraard direct op deze website en via een nieuwsbrief.

Ook over eventuele andere gevolgen van het coronavirus op het verkoopproces van Parklanen II houden we je natuurlijk volledig op de hoogte. Denk bijvoorbeeld aan de makelaarsgesprekken. Hierbij staat ieders gezondheid voorop: die van jou als klant én die van de makelaar-medewerkers. Zo weet je waar je aan toe bent en kun jij je dadelijk zorgeloos inschrijven op jouw favoriete woning.

Impressies van de woningen en wijk
Heb jij de woningimpressies en de vogelvlucht-impressie al gezien die eerder deze maand online zijn gekomen? Hiermee krijg je een goed beeld van de prachtige uitstraling van de woningen, de royale woonkamer en open keuken én van de groene en ruimtelijk opgezette wijk. Ook komen er binnenkort 360-beelden online, dus houd de website en je mailbox in de gaten!

Meer over Parklanen II