bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Verkoop gestart!

7 mei 2020

De prachtige woningen van Parklanen II zijn in verkoop!

Ook de definitieve woningprijzen en plattegronden staan nu op de website. Zie jij jezelf hier wel heerlijk groen en ruimtelijk wonen? Schrijf je dan snel in, want de interesse is groot!

Zo schrijf jij je in
Je kunt de woningen bekijken op de woningaanbodpagina en je favoriet(en) bepalen. Om je vervolgens in te schrijven log je in op je persoonlijke accountomgeving, daar kies je voor ‘Digitaal inschrijfformulier’ en je vult jouw voorkeuren in. De inschrijfperiode is beperkt, deze loopt af op 17 mei 23.59 uur. Bekijk de woningen dus snel en schrijf je in!

De woningen: veel inbegrepen
Bij de woningen van Parklanen II zit veel inbegrepen in de koopsom. Denk aan een warmtepomp, zonnepanelen, een luxe afgewerkte badkamer en toiletruimte, een aangelegde tuin – met oprit, terras en pad – en een keukencheque om jouw droomkeuken te realiseren! Je leest er meer over op deze pagina.

Het verkoopproces: veilig en helder
Via de nieuwsbrief en de website houden we je op de hoogte over het verkoopproces van Parklanen II. Denk bijvoorbeeld aan de verkoopgesprekken met de makelaar. Hierbij staan heldere communicatie en ieders gezondheid voorop: die van jou als klant én die van de makelaar-medewerkers. Zo weet je zeker dat jij je zorgeloos kunt inschrijven.

De brochure en prijslijst zijn digitaal te downloaden op de website. Mocht je vragen hebben, dan kun je uiteraard altijd telefonisch, via het contactformulier of je persoonlijke berichtenbox contact opnemen met de makelaar(s).

 

Naar het woningaanbod!