bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Verkoop Parklanen III start over een week!

8 april 2021

Volgende week donderdag 15 april om 12.00 uur is het zover: dan gaan de 36 nieuwe woningen van Parklanen III in verkoop!

In dit artikel zetten we nog eens op een rijtje wat je kunt verwachten, zodat je helemaal klaar bent voor de start verkoop.

Start alvast met je inschrijving
Sta jij te popelen om je in te schrijven? Maak dan alvast een begin! Als je inlogt op je accountomgeving, staat links ‘Voorbereiding start verkoop’. Hier kun je jouw NAW- en financiele gegevens alvast invullen. Zodra volgende week donderdag de verkoop is gestart, hoef je alleen nog maar jouw favoriete woning(en) te selecteren om je inschrijving te voltooien en in te dienen.

Online inschrijven vanaf 15 april
Er valt genoeg te kiezen bij Parklanen III: van hoek- en tussenwoningen en twee-onder-een-kapwoningen tot vrijstaande woningen. Weet jij al waar jij je straks op wilt inschrijven? Vanaf volgende week donderdag vind je alle woninginformatie, de brochure en de definitieve woningprijzen online terug en kun jij je inschrijven via je accountomgeving. Je leest hier alvast meer over het woningaanbod en hier zie je wat er allemaal inbegrepen zit in de koopsom. Op deze pagina zie je op de kavelkaart de fraaie ligging van de woningen, omgeven door parken en lanen.

LIV Wooncoach | LIV Hypotheken
Als jij straks één van de gelukkige kopers bent, dan kun je rekenen op persoonlijke advisering en begeleiding door een LIV Wooncoach. De Wooncoach helpt je stap voor stap bij het maken van de beste keuzes die aansluiten op jouw woonwensen.

Bij een hypotheekadviseur of bank van jouw keuze kun je je laten adviseren over je hypotheek. Onderdeel van het LIV-concept is LIV Hypotheken, klik hieronder voor meer informatie en voor het aanvragen van een hypotheekgesprek en/of een hypotheekbelofte.

LIV Hypotheken