bus auto fiets
Naar boven
Download
brochure
Blijf op
de hoogte
Menu
Download
brochure
Blijf op
de hoogte

Over het nieuwbouwproject

Dit veelzijdige nieuwbouwproject kent vele mogelijkheden, zodat je precies kan kiezen voor die woning die het beste aansluit bij je persoonlijke gezinssituatie. Wij zorgen ervoor dat jouw woning geheel naar wens wordt aangepast en afgewerkt.

Bovendien ben je verzekerd van een prachtige ligging ten opzichte van zowel de stad als in de groene omgeving.

Prettig wonen in een rustige buurt
De woningen in Parklanen worden met oog voor detail vormgegeven. Iedere woning en straat zal zijn eigen identiteit krijgen en er is veel aandacht besteed aan ruimte, kwaliteit en sfeer. Prettig wonen in een rustige buurt aan de buitenrand van de stad, met voldoende parkeergelegenheid. Er is veel oog voor de natuurlijke omgeving met veel ruimte om kinderen vrij en veilig te laten spelen.

Start van een nieuwe wijk
Wij zullen starten met de verkoop van 33 twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen op een bijzondere locatie, aan het park en aan de statige Koornwaardlaan. Maar dat is nog maar het begin, de komende jaren zullen wij verschillende nieuwbouwprojecten ontwikkelen in deze nieuwe woonwijk.


Zeer flexibele indeling
Naast de standaard uitbouwmogelijkheden zijn de woningen geheel naar eigen wens aan te passen. De keuken liever aan de straatzijde of een extra badkamer op de tweede verdieping? Wij adviseren je graag over de mogelijkheden die het beste aansluiten bij jouw gezinssituatie en woonwensen.