bus auto fiets
Menu

Technische verkoopstukken

Op deze pagina kan je de technische verkoopstukken dowloaden.  De materialen zijn verdeeld per soort woning (rijwoning, twee-onder-een-kapwoning en vrijstaande woningen).  

Brochures en extra informatie rijwoningen

Extra informatie rijwoningen

In dit blok vind je de brochure voor de tussenwoningen en de verschillende hoekwoningen. Ook kan je hier de overige brochures en de optielijst downloaden. Het zijn zware bestanden, dus wij raden aan deze alleen te downloaden met Wi-Fi. 

Tijdens de gesprekken met de makelaar volgt uiteraard de volledige informatie. Als er informatie is die je eerder wilt inzien kan dit aanvragen via contact.

Brochures en optielijsten

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Optielijsten rijwoningen

De rijwoningen van Parklanen zijn uiteraard al prachtig, maar misschien dat het nog niet helemaal naar wens is. Daarom is er een optielijst samengesteld. Per type zie je hiernaast een kleine greep uit de optielijst, waar je de meest gekozen mogelijkheden kunt zien. Mocht je interesse hebben, dan ga je in het gesprek met de makelaar de hele lijst nogmaals doornemen, om zo jouw droomwoning te realiseren! 

Brochures en extra informatie twee-onder-een-kapwoningen

Extra informatie twee-onder-een-kapwoningen

In dit blok vind je de brochure voor de twee-onder-een-kapwoningen. Ook kan je hier de overige brochures en de optielijst downloaden. Het zijn zware bestanden, dus wij raden aan deze alleen te downloaden met Wi-Fi.

Tijdens de gesprekken met de makelaar volgt uiteraard de volledige informatie. Als er informatie is die je eerder wilt inzien kan dit aanvragen via contact.

Brochures en optielijsten

Hoe gaat jouw droomwoning eruit zien?

Optielijsten twee-onder-een-kapwoningen

De twee-onder-een-kapwoningen van Parklanen II zijn uiteraard al prachtig, maar misschien dat het nog niet helemaal naar wens is. Daarom is er een optielijst samengesteld. Per type zie je hiernaast een kleine greep uit de optielijst, waar je de meest gekozen mogelijkheden kunt zien. Mocht je interesse hebben, dan ga je in het gesprek met de makelaar de hele lijst nogmaals doornemen, om zo jouw droomwoning te realiseren! 

Brochures en extra informatie vrijstaande woningen

Extra informatie vrijstaande woningen

In dit blok vind je de brochure voor de vrijstaande woningen. Ook kan je hier de overige brochures en de optielijst downloaden. Het zijn zware bestanden, dus wij raden aan deze alleen te downloaden met Wi-Fi.

Tijdens de gesprekken met de makelaar volgt uiteraard de volledige informatie. Als er informatie is die je eerder wilt inzien kan dit aanvragen via contact.

Voldoende mogelijkheden!

Optielijsten vrijstaande woningen

De vrijstaande van Parklanen II zijn uiteraard al prachtig, ruim en vol luxe, maar misschien dat het nog niet helemaal naar wens is. Daarom is er een optielijst samengesteld. Per type zie je hiernaast een kleine greep uit de optielijst, waar je de meest gekozen mogelijkheden kunt zien. Mocht je interesse hebben, dan ga je in het gesprek met de makelaar de hele lijst nogmaals doornemen, om zo jouw droomwoning te realiseren! 

Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe

Update

Deelplan 2 is vanaf nu in verkoop!

Deelplan 2 is vanaf nu in verkoop!

Bekijk via het woningaanbod de woningen en geef jouw favoriete bouwnummer(s) aan ons door.

Bekijk het woningaanbod