bus auto fiets
Menu

Wat zit er in jouw woning?

Bij het kopen van een nieuwbouwwoning is het niet altijd duidelijk wat er allemaal inbegrepen zit in de koopsom. Uiteraard worden alle woningen nu gasloos gebouwd, ook bij Parklanen III. De woningen worden verwarmd via een warmtepomp. Ook worden de woningen voorzien van zonnepanelen. Hieronder lees je wat je nog meer kunt verwachten van de woningen!

badkamer.jpg (1)

Sanitair

Voor je nieuwe badkamer kan je alle kanten op. In Woonbelevingscentrum LIV kun je als koper alvast in je toekomstige badkamer staan om een goed idee te krijgen van de ruimte. De sanitair adviseur laat je zien welk sanitair, en welke tegels, opgenomen zijn in de koopsom van je woning en vertelt je wat er nog meer mogelijk is. Het sanitair in de rijwoningen en de tweekappers van Parklanen III heeft standaard een luxe afwerking, het sanitair in de vrijstaande woningen heeft een topline afwerking. Dit betekent dat de badkamer en toiletruimte voorzien zijn van Villeroy & Boch uitrusting. Het standaard tegelwerk is leverbaar in verschillende stijlen. Kies uit de mogelijkheden in wand- en vloertegels zelf de stijl van jouw badkamer en toiletruimte. Op de downloadspagina kun je de sanitairbrochure bekijken om te zien wat er in jouw badkamer standaard zit. 

Natuurlijk kun je de badkamer en toiletruimte van je woning ook compleet naar eigen smaak inrichten. In de showroom van LIV doe je volop ideeën en inspiratie op voor de badkamer van jouw dromen. Loop door de verschillende badkamerstijlen en ontdek welke stijl het best bij jou past.

keuken.jpg

De keuken

De keuken is voor veel mensen het hart van de woning. Belangrijk dus om goed na te denken over de keuzes die je maakt. Loop in LIV alvast door de verschillende keukens in de modelwoningen en stijlappartementen en ervaar wat de ruimtes met je doen. Bij de woningen van Parklanen III krijg je een keukencheque, de waarde hiervan is afhankelijk van het woningtype:

Type woning

Waarde keukencheque

Hoek- en tussenwoning | type A en B

€ 3.000,-

Hoekwoning | type F en H

€ 2.500,-

Tussenwoning | type G

€ 2.250,-

Twee-onder-een-kapwoning | type D en E

€ 3.250,-

Vrijstaande woning | type C en O

€ 4.000,-

De keukencheque kun je inleveren bij LIV. Tijdens je adviesgesprek ga je met de keukenadviseur aan de slag om het hart van je nieuwe woning, helemaal te laten voldoen aan jouw eigen wensen. De showroom van LIV biedt een zee aan inspiratie en ideeën. Mogelijkheden genoeg!

tuin4.jpg (1)

Tuin

Hoe fijn is het als bij de oplevering van je nieuwe woning ook je tuin volledig klaar is? Bespaar jezelf de ergernis van een slechte toegang en modderschoenen bij binnenkomst. Geniet direct van een mooie tuin bij oplevering. Met de optie Tuinklaar van LIV ligt dit binnen handbereik.

Bij Parklanen III wordt je huis standaard al opgeleverd met een Comfort tuin. Dit vormt een goede basis voor een heerlijke tuin. Met een terras, een goede oprit (indien aanwezig), een degelijk pad en plantvakken is jouw comfort gegarandeerd.

Wil jij je tuin direct uitbreiden? De Tuinklaar adviseur in LIV helpt je bij het samenstellen van jouw ideale tuin. In de daktuin bij LIV vind je 350 m² aan tuininspiratie: ruime keuzemogelijkheden door de toepassing van de juiste materialen, beplanting en verlichting. De daktuin toont slechts een greep uit de collectie, maar biedt je volop ruimte om je ideeën vorm te geven.

Wist je dat de tuin als onroerend goed ook onder de financieringsmogelijkheden van je nieuwe huis valt? Het is verstandig om hier vroegtijdig al budget voor te reserveren. De financieel adviseur bij LIV kan je hier meer over vertellen.

Een van de eerste projecten waar tuinklaar geïntroduceerd was is Eiland F in Veenendaal. We hebben de kopers gevraagd hoe het ze bevallen is.

Ervaringen Tuinklaar

Nieuwsgierig naar de woningen?

Naar het woningaanbod!