bus auto fiets
Menu

Wat zit er in jouw woning?

Bij het kopen van een nieuwbouwwoning is het niet altijd duidelijk wat er allemaal inbegrepen zit in de koopsom. Uiteraard worden alle woningen nu gasloos gebouwd. Zo ook Parklanen II. In Parklanen II komt er een warmtepomp, waarmee jouw woning verwarmd wordt. Daarnaast wordt jouw woning ook voorzien van zonnepanelen.

Sanitair

Sanitair

Voor je nieuwe badkamer kan je alle kanten op. In LIV kun je alvast in je toekomstige badkamer staan om een goed idee te krijgen van de ruimte. De sanitair adviseur laat je zien welk sanitair, en welke tegels, opgenomen zijn in de koopsom van je woning en vertelt je wat er nog meer mogelijk is. In de woningen van Parklanen II heeft jouw sanitair standaard een luxe afwerking, wat betekent dat de badkamer en toiletruimte voorzien zijn van Villeroy & Boch uitrusting. Het standaard tegelwerk is leverbaar in verschillende stijlen. Kies uit de mogelijkheden in wand- en vloertegels zelf de stijl van jouw badkamer en toiletruimte.  

Natuurlijk kun je de badkamer en toiletruimte van je woning ook compleet naar eigen smaak inrichten. In de showroom van LIV doe je volop ideeën en inspiratie op voor de badkamer van jouw dromen. Loop door de verschillende badkamerstijlen en ontdek welke stijl het best bij jou past.

De keuken

De keuken

De keuken vormt bij veel mensen het hart van de woning. Belangrijk dus om goed na te denken bij de keuzes die je maakt. Loop alvast door de verschillende keukens in de modelwoningen en stijlappartementen en ervaar wat de ruimtes met je doen. Bij de woningen van Parklanen II krijg je een keukencheque, de waarde hiervan is afhankelijk van de woning die je hebt gekocht.

Type woning

Waarde keukencheque

Rijwoning type G

€ 2.250,-

Hoekwoning type F, H, L en M

€ 2.500,-

Twee-onder-een-kapwoning type J en K

€ 3.000,-

Twee-onder-een-kapwoning type D en E

€ 3.250,-

Vrijstaande woning type C

€ 4.000,-

De keukencheque kun je inleveren bij Woonbelevingscentrum LIV. Tijdens je adviesgesprek ga je met de keukenadviseur aan de slag om het hart van je nieuwe woning, helemaal te laten voldoen aan jouw eigen wensen. De showroom van LIV biedt een zee aan inspiratie en ideeën. Mogelijkheden genoeg!

Tuin

Tuin

Hoe fijn is het als bij de oplevering van je huis, ook je tuin volledig klaar is? Bespaar jezelf de ergernis van een slechte toegang en modderschoenen bij binnenkomst. Geniet direct van een mooie tuin bij oplevering. Met de optie Tuinklaar van LIV ligt dit binnen handbereik.

Bij Parklanen II wordt je huis standaard al opgeleverd met een Basis tuin. Dit vormt een goede basis voor een heerlijke tuin. Met een terras, een goede oprit (indien aanwezig), een degelijk pad en plantvakken is jouw comfort gegarandeerd.

Wil jij je tuin direct uitbreiden? De Tuinklaar adviseur in LIV helpt je bij het samenstellen van jouw ideale tuin. In de daktuin bij LIV vind je 350 m² aan tuininspiratie: ruime keuzemogelijkheden door de toepassing van de juiste materialen, beplanting en verlichting. De daktuin toont slechts een greep uit de collectie, maar biedt je volop ruimte om je ideeën vorm te geven.

Wist je dat de tuin als onroerend goed ook onder de financieringsmogelijkheden van je nieuwe huis valt? Het is verstandig om hier vroegtijdig al budget voor te reserveren. De financieel adviseur bij LIV kan je hier meer over vertellen.

Een van de eerste projecten waar tuinklaar geïntroduceerd was is Eiland F in Veenendaal. We hebben de kopers gevraagd hoe het ze bevallen is.

Ervaringen Tuinklaar

Nieuwsgierig naar de woningen?

Naar het woningaanbod!
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe

Update

Deelplan 2 is vanaf nu in verkoop!

Deelplan 2 is vanaf nu in verkoop!

Bekijk via het woningaanbod de woningen en geef jouw favoriete bouwnummer(s) aan ons door.

Bekijk het woningaanbod